A SZOCIÁLIS VÁLLALKOZÓ KÉPZÉS SZAKÉRTŐI

Herczeg Anna – marketingvezető - Eurofamily

Kommunikációból és PR-ből szereztem diplomát, ezután rögtön egy budapesti reklámügynökségnél helyezkedtem el.

16 éve dolgozom a marketingszektorban. Ez alatt az idő alatt a marketing összes területével és szakmai kihívásával találkoztam, mind ATL mind BTL területen. Reklámügynökségi munkáim során több cég marketingtevékenységének koordinálásában vehettem részt. (kiemelt partnerek: Tesco, Digi, Pickwick, Sága, Procter&Gamble, Fressnapf, Penny Market) Évekig feleltem a Tesco magyarországi kommunikációjáért, marketingkampányaiért, üzletnyitásaiért, instore megjelenéséért ügynökségi oldalon. Később a reklámügynökségnél ügyfélkapcsolati és üzletfejlesztési igazgatóként töltöttem be pozíciót.

Ügyfél oldalra "átevezve" dolgoztam a Generali biztosító alkusz-dealer osztályán marketingvezetőként, jelenleg pedig az EuroFamily üzlethálózat marketingvezetőjeként tevékenykedem. Az EuroFamilynél irányításom alatt alakult meg a marketing osztály. Részt vehettem többek között az  arculat kialakításában, az instore kommunikáció kiépítésében, az akciós újság megújításában, országos és lokális promóciók lebonyolításában.

KUTI György 

B.Sc. Econ,  M.Sc.  Marketing (HONS),   G.C.B.A. (Ausztrália),    M.A. Professional Diplomacy

 

Pályafutása során többek közt az alábbi cégek felsővezetői pozícióiban tevékenykedett:

Endeavour-GCK Consulting tulajdonos, ügyvezető igazgató
Henkel und Söhnlein Hungaria Kft. - ügyvezető  export igazgató, 
Managing Differences, Melbourne, Ausztrália – senior  management consultant
ARVIT  Rt. - marketing igazgató
Bonbonetti Rt. - marketing igazgató
TCHIBO Magyarország - marketing igazgató
LEVI STRAUSS Magyarország - marketing igazgató

Takáts Péter

Az organikus vállalkozásfejlesztés  magyarországi  elterjesztője és nagykövete, a Menedzserkalauz 1-2  szerzője. „Az új világ és új  közösségek kialakításában kívánok segíteni azoknak, akik  tenni akarnak a jövő új szociális formáinak megvalósításért, és keresik az új utakat egy jobb, emberibb világ felé.”

Szabó Zoltán
ügyvezető - Magyar Waldorf Szövetség
elnök - Welldorf Szövetkezet

Közgazdász, külkereskedelmi üzletkötő és mediátor végzettséggel rendelkezem. 15 évet töltöttem kereskedelmi és marketing igazgatóként, ezt követően 5 évet a Waldorf intézmények közös vállalkozásának az irányításával, melynek kezdeményezője és alapítója vagyok. Jelenleg a Magyar Waldorf Szövetség ügyvezetőjeként dolgozom a magyarországi Waldorf iskolák és óvodák (a jövő zálogai) érdekében.

Mint ahogy a mindennapokban sem magát az elvégzendő munka fajtáját, hanem az általa elérendő célt tekintem lényegesnek, ugyanígy a Tertius szociális vállalkozó képzésében való részvételben is azt tartom nagy lehetőségnek, hogy lehetnek olyan vállalkozók, aki hasznát vehetik az évek során összegyűlt tudásnak, tapasztalatnak és megismerhetik a mindez alapján kialakult szemléletet.

VISSZA A KÉPZÉSEKHEZ